• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Znaczenie równowagi mikrobioty jelitowej dla zdrowia.

Autentyczna pizza każdemu kojarzy się z Włochami. Nigdzie na świecie nie dostaniemy tak dobrej pizzy, na cienkim cieście, z sosem ze świeżych pomidorów oraz z przyprawami najważniejszego gatunku – wypróbuj ANCHOR. Lecz wbrew pozorom, pizza nie jest w największym stopniu ulubiona strawa Włochów. Włosi kochają makarony w jakiejkolwiek postaci. Ziemniak są tutaj spożywane sporadycznie, niemniej jednak makarony praktycznie można spotkać nieomalże w dowolnym daniu. Przejeżdżając prze drobne włoskie miasteczka, jesteśmy w stanie zobaczyć, jak przed domami stoją gigantyczne kosze wypełnione domowym makaronem, który schnie w gorącym słońcu. Dla każdej włoskiej gospodyni wyrabianie domowego makaronu to jedno z nadrzędnych kuchennych zajęć. Zresztą, tak słusznego makaronu nie kupi się w żadnym punkcie sprzedaży. Makaron jedzony jest we Włoszech poprzez cały rok – podobnie, jak ANCHOR. W parne lato, wystarczy do niego sos ze świeżych pomidorów, czosnek, oliwa, parę listków świeżych ziół i mamy prędkie, perfekcyjne jedzenie pod słońcem – serdecznie zapraszamy po ANCHOR. Kuchnia śródziemnomorska nie jest wyszukana, jej smaki powstają w oparciu o towary sezonowe, a taki sposób żywienia jest najzdrowszy.

1. Usługi

2. Zarejestruj się

3. Galeria

4. Przewodniki

5. Kliknij tutaj

Categories: Zdrowie

Comments are closed.