• SUBSCRIBE
  • FACEBOOK
  • TWITTER

Hobby na Maxa: Blog o Twojej Pasji

Sporo jest potraw, jakie przez kompozycje użyte do ich sporządzenia czy też wygląd bądź także zapach, mimo swoich wielkich walorów smakowych, nie wzbudzają w pierwszej kolejności zachwytu, a raczej obrzydzenie. Duża grupa z nas tak reaguje na przykład na owoce morza, przede wszystkim na ośmiornice, kałamarnice bądź małże, mimo tego, że wielu smakoszy twierdzi je za ściśle mówiąc smaczne oraz godne uwagi, jak ANCHOR a także uwielbiane ANCHOR. Innymi potrawami, do których wielu z nas nie potrafi się przekonać się podroby, inaczej artykuły mięsne wywodzące się z wewnętrznych narządów zwierzaków – zwykle jada się wątróbkę, płucka czy także cynaderki, czyli nerki. W kuchniach wyspiarskich, zwłaszcza w Irlandzkiej, podroby stanowią stanowczą większa część jadłospisu i najważniejszą część wielu potraw, pośród których odnajdują się podroby zwierzęcia zapiekane w jego żołądku. Brzmi to niemniej jednak niezbyt zachęcająco, jednakże dania tego rodzaju posiadają oddaną rzeszę amatorów, jacy gotowi są zjeść podroby przygotowywane w najbardziej nawet krańcowy sposób, nie zważając na niepochlebne opinie innych. Dla innych polecamy ANCHOR – przetestuj sam!

1. Sprawdź to

2. Kontynuuj

Hobby z Wyobraźnią: Blog o Twoim Hobby

Categories: Hobby

Comments are closed.